Vitsippehav

Helgen har varit fin och innehållit gravidfotografering, 2-års kalas, biltvättning (alla fåglarna lyckades pricka in just peugeoten när de skulle uträtta sina behov), bildredigering och grill med goda vänner. En salig blandning med andra ord, precis som det ska vara. Nu väntar en ny vecka runt hörnet igen, den sista i april månad för att vara exakt. På söndag är vi redan inne i maj! 

Veckan som kommer är ännu ganska oplanerad. Inleder den med ett 12-timmars pass på jobbet. Förhoppningsvis blir det bugg på onsdag, men sen får vi se vad veckan har att erbjuda. Just för tillfället ser jag framemot en lugn helg på hemmalan, men det kan ändras fort. Det har varit mycket de senaste helgerna, och även fast det mesta har varit roligt så skulle jag ljuga om jag inte säger att det tar på krafterna. Fast när jag väl sitter där med en oplanerad helg framför mig blir jag nästan lite rastlös, det är lustigt det där. Kanske kan jag kombinera dessa två, ta dagen som den kommer och göra det jag känner för...? Så får det bli!
 
Samtidigt som gravidfotograferingen i fredags knäppte jag några snabba bilder på vitsippehavet. Det är verkligen helt magiskt vacker ute nu!

Gravidfotografering: Malin

I fredags mötte jag upp Malin i Stadsparken för att fota hennes 34-veckors mage. I början var det riktigt skön när solen strålar värmde, men efter en stund gick solen i moln och det blev då genast mycket kallare så vi lyckades nog tajma in fotograferingen ganska bra. Tack för att jag fick fota dig, du verkligen strålar! ❤️
 
 

Flipper

Igår flög Flipper upp till katthimlen. Det är både tomt och tyst här hemma men jag måste tro att hon är på en bättre plats nu. Hon skulle fylla 18 i maj så hon var gammal. Detta är baksidan med att ha djur, finaste kissen 💚Fjortonde april

Helgen är åter på ingång. Ska på klassåterträff (från Dalstorpsskolan) imorgon och sover troligtvis i Dalstorp till lördag. På lördag ska vi på kalas och söndagen är ännu oplanerad. Igår åkte vi till mormor och morfar för att fira den sistnämndas födelsedag. Att den där krutgubben är 89 år är helknasigt. En pigg å rolig man i sina bästa dar (nästan). 

Jag har även hunnit testa min nya skor och sulor. Hittills funkar de superbra, har inte fått skoskav än vilket är den största skillnaden. Hoppas det håller i sig så nu också, för skoskav är inge vidare! 

Förra helgen var vi ett gäng som dansade till Sannex i Boråsparken. Det var sjukt längesen jag var ute på socialdans (bortsett från Buggie då) och det var faktiskt riktigt roligt. Dansade inte överdrivet mycket men det var trevligt ändå. Trodde det skulle vara mycket mer folk, det brukar ju vara det på Sannex, men det var helt okej på dansgolvet💃 

Årets första vitsippebukett plockades lagom till förra helgen.

Lördag eftermiddag

Påsken är över. Har slängt ut påskriset på förmiddagen och slängt vissna påskliljor. Nu vill jag att tussilagon och vitsipporna ska ta fart, då är våren här på riktigt anser jag!

I torsdags var syrran och jag nere en sväng på tjejkvällen. Vi åt tacomeal på torgstallet innan vi strosade runt på stan. Sista butiken vi gick in i, Team Sportia, blev vi kvar i över en timme. Skulle egentligen bara titta på nya skor, men det slutade med att jag kollade om jag behövde specialutformade sulor (till rabbaterat pris just för tjejkvällen). Har ju haft sulor innan så jag blev inte jätteförvånad när han i butiken sa att jag behövde det. Gick därifrån med ett par nya asics-skor, specialsulorna och ett par asics-tights. Det sistnämnda fick jag köpa för 1kr om jag handlade skor för minst 1199kr, ett riktigt fynd alltså! Alla som gjorde en såndär fotscanning fick dessutom gratis fotmassage. Fick dessutom med mig BH och sockar hem från Lindex. 

Igår efter jobbet var syrran och jag en sväng i Borås. Ett besök på PåPall som hade säsongsöppning igår stod på agendan. En väldigt mysig butik med allt från krukor till handdukar, och dessutom till ett väldigt bra pris. Kom hem med en shabby-chick-vattenkanna (grön), två stilrena krukor att ha ute på balkongen, två schackpjäser; kungen och drottningen (ca. 1-1,5 dm höga) att ha som prydnad och en liten grön prydnadsgroda. Tror det var allt. Blir definitivt fler besök dit inom kort 🙂 

Mattias är och byter däck på bilen, sommarsulorna ska på och så pratade han något om att den skulle tvättas. Håller mig på behörigt avstånd (hemma) och roar mig med Pang på Pensionatet sålänge. 

Bjuder på en vårlig bild från förra veckan. 

Ha en fin lördag!


RSS 2.0