Ullared och barnvakteri

Då var det måndag igen och jag lämnar en hektisk, men rolig, helg bakom mig. Direkt efter jag slutat i fredags plockade jag upp en kollega och fortsatte mot Ullared där flera från jobbet mötte upp allt eftersom. Efter shopping i några timmar och en cider i sportbaren begav vi oss till stugorna för att käka mat och pimpla vin. Vid strax efter midnatt släckte vi lamporna och återupptog shoppandet på lördagsmorgonen. Vid 15.30-tiden var jag hemma igen, och väl hemma var det fullt ös. Mattias tre brorsbarn passade vi lördag-söndag. När de åkt vid 13.00-tiden igår var jag ganska slut som artist (blev väckt 6.30, på en söndag!) ;) En stund i soffan hann jag med innan mat skulle lagas. Kvällen spenderades med dans och det tog inte många sekunder innan jag sov gott när jag krypit till sängs igår kväll. Nedan visas ett kollage med några av de fynd jag gjorde på Gekås:Ljusbollar, 2 krukor med kronor på, 2 blommor, ljusslinga till spegeln, glödlampa på fot och ljusstake i betong.Helgmys

Det bästa med hösten är alla ljus som tänds och höjer mysfaktor ganska rejält. Nog för att det är trevligt när det är ljust länge ute om kvällarna, men jag kan inte förneka att hösten är ganska mysig också. Klä sig i tjocka gosiga tröjor och vira in sig i filt om kvällen är inte fy skam. 

Dagen har bestått av fix här hemma. Planterat om nästan alla blommor inne plus gjort det höstfint i balkonglådan. Sommarblommorna såg rätt sorgsna ut så nu blev det blev ljung och något grönt gräs, hösten är här på riktigt med andra ord :) Jag har även hunnit göra om en pall med hjälp av kontaktplast. Före och efterbild ser ni nedan: 
Från solblekt till marmor. 

Inte någon jättebra bild, men helheten syns i alla fall.


Imorgon väntar mitt livs första loppisbesök. Jag har höga förväntningar! Återkommer förhoppningsvis med fynd :) 


Friday

Fredagen är kommen och helgen är här! Veckorna tickar på fort men varje fredagseftermiddag är den där fredagskänslan lika härlig :) Helgen ser ut att gå i lugnets tecken. Jag är lite sugen på att åka på loppis. Sen skulle jag behöva plantera lite blommor och fixa på den fronten men vi får se vad vi hittar på i slutändan. 

Buggen har startat igång igen, vilket gör att flera kvällar i veckan spenderas där. Det gäller att passa på för snart är det juluppehåll ;) 

Ha en fin helg allihopa! 

Magisk solnedgång i onsdagskväll.


RSS 2.0