Trött tjej

Åh vad trött jag är ! Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova några timmar men då får jag inget gjort plus att jag inte vill komma in i den dåliga vanan igen . Istället får jag hålla mig vaken med att packa det sista och göra klart allt inför imorgon och efter det ska jag faktiskt bara ta det lugnt :) Det är ju faktiskt ett tv program idag som börjar kl. 20.00 som jag brukar se på och det är inget undantag idag !

Skridskoåkningen idag hade jag nog lite för höga förväntningar på ! Det var absolut helt okej - men inte mer än så . Det var ju roligt med omväxling för en gång skull :) Imorgon är det långdag i skolan , efter det åker jag till Jönköping och kommer hem igen på onsdag , efter de tre första dagarna på min apuplats . Spännande !

Tack god gud att studiebidraget kommer på måndag , det är välkommet ! :)
Dax att fixa det sista innan jag somnar . .

Den som inte är god mot sig själv , kan inte vara god mot andra

Idag är det redan onsdag . I måndags kändes det som att veckan skulle gå i snigelfart men nu är det faktiskt mindre än halva veckan kvar innan det är helg , underbart :) Håller på och packar inför helgen . .  igen . Det känns som att det är det enda jag gör när jag inte är hos Sebbe , packar upp och packar ner ;) Det är lite mer som ska med denna helgen eftersom att jag ska vara där från fredag - onsdag eftersom att jag har apu men det ska nog gå bra :) Emma och Erik kommer och hälsar på på lördagen för att se hur lägenheten ser ut men också för att hjälpa till lite smått . Helgen kommer väll gå i en rasande fart som vanligt !

Ikväll ska syrran , mamma och jag iväg till dagmamman som vi var hos när vi var små ( syrran och jag då alltså , det fanns väll knappt när mamma var liten ). Ska käka och prata skit bara tror jag . Sedan antar jag att även Emma och jag ska få försenade födelsedagspresenter eftersom att det är egentligen därför vi ska dit ;)

Imorgon blir det skridskoåkning på idrotten . Det ska faktiskt bli riktigt kul . Även fast jag är kass på att åka är det alltid lika roligt när man väl är där ! Det är ju inte på blodande allvar som tur är ;) Men om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt att jag har blivit bättre de senaste åren , jag behöver ju åtminstone inte en kona hela tiden . .

Dags att fixa det sista innan det är time to go :)

Mamma

Grattis på födelsedagen mammsen ♥
Även ett stort grattis till mamma och pappa som varit förlovade i 25 år idag :)


Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant !

Helgen har varit bra men intensiv ! Medan Sebbe jobbade i lördags fixade jag i ordning i köket , sköljde av allt och ställde in de i skåpen :) Bilder kommer förhoppningsvis senare .

Dagen har varit bra . Allt är klart inför APU:n som börjar nästa vecka , skönt att slippa tänka på det ! Ska bli spännande att vara på en förskola i Jönköping faktiskt :)

Ska ägna resten av kvällen åt att plugga på naturkunskapen , plocka upp kläderna från i helgen och bara ta det lugnt . Det var först tänkt att jag skulle göra annat men det blev inte riktigt så i slut ändan . Vi får se hur det blir senare i veckan :)

Torsdagen den sjuttonde februari !

Nja , den där teorin om att jag skulle sätta på en maskin tvätt och sedan försöka hinna med så mycket som möljligt fungerade faktiskt , nästan . . . Jag gick ner och satte på en mörk maskin och sedan började jag göra lite nytta . Jag hann i alla fall ta en vals med dammsugaren och göra mat - alltid något . Efter jag hängt upp tvätten hann jag även med att plugga , åka till insamling och ta en fika hos farmor och farfar :)

Jag fick reda på igår att den utbildningen som jag skulle söka i Jönköping till hösten inte kommer bli av . Tråkigt med tanke på att mina planer ändras lite . Det ordnar sig alltid i slutändan men vägen dit är säkert inte enkel . Tur att jag fick reda på detta nu och inte till sommaren , nu har jag ändå hyfsat gott om tid att tänka om !

Nä nog om detta ! Nu ska jag fräscha till mig lite och sedan bänka mig framför Sveriges Värsta Bilförare - precis som en vanlig torsdag .

Motivationen är noll

Just nu har jag noll motivation till att sätta fart med det jag borde . Jag är mycket mer sugen på att ställa mig och baka än att ta en svängom med dammsugaren . Jag vet inte vad det har flugit i mig men jag känner inte för att göra någonting idag . Jag har lovat mamma att jag ska åka med insamling samtidigt som jag ska dammsuga huset , åka upp till farmor och farfar samt plugga . Att åka till farmor och farfar är väll jobbigt i sig men då vill jag helst ha börjat med allt som jag ska göra idag så jag inte sparar allt det tills ikväll ! Åh nu känns allt  jättejobbigt !

Hur i helsike ska man få motivation ? Jag kanske skulle prova och sätta på en maskin tvätt och sedan kolla hur mycket jag hinner innan den är färdig men då måste jag ju hänga upp den sen . Jaja , det kan ju vara värt ett försök i alla fall . Alla sätt är bra utan de dåliga och om det är dåligt återstår att se !

Det kanske räcker att jag tänker att jag ska göra det . Visserligen så blir det varken rent här hemma eller något pluggat för min del , men det är väl tanken som räknas ? :)

FÖRE - EFTER

Här kommer före och efter bilder på pallen som jag målade om :


Före


Efter

Jag tycker att den blev snyggare i vitt , fräshare !


Ändrade planer ! Igen . . .

Idag har Elin varit här :) Vi har jobbat med projektarbetet och kommit en bra bit på det vilket känns skönt .

Helgen har varit toppen :) Det blev dock aldrig av att vi åkte till Jönköping denna helgen heller p.g.a. olika anledningar men vi kom fram till att vi åker till Ikea nästa helg när vi faktiskt ändå är i Jönköping :) Och då blir det faktiskt av ! Det kan jag nog nästan lova ;) Istället har vi gjort massa annat , kollat lite om försäkringar och sånt samt plockat ner Sebbes saker i lådor och kassar . . . Man tror inte att det är så mycket men när man väl tar sig tid att kolla så är det mycket mer än man tror ;)

Idag är det Alla Hjärtans Dag . En mysig dag om du frågar mig :) Men å andra sidan tycker jag att man ska visa uppskattning av de man tycker om hela året , inte bara den 14 februari . Men det är ändå en mysig dag . 

Det kommer även upp en för- och efter bild på hur pallen blev som jag målade om !

Ha det bra så hörs vi :)


En sista insats innan lov !

Projektarbetsveckan har gått väldigt bra måste jag säga , nu återstår det bara att sammaställa allt och det är inte så jättelockande nu faktiskt men det måste göras det också . Det är ju faktiskt bara ett sista ryck nu innan det är dags för sportlov :) Ska bli skönt - dock har jag en hel del som måste göras men det ska nog gå bra . .

Sitter här med lite lätt huvudvärk . Ska nu kolla på Sveriges Värsta Bilförare !


Helg :)

Herregud vad det blåser ute ! Tur att man har tak över huvudet :)

Helgen började inte direkt som jag tänkt mig . Påväg till skolan igår åkte fick jag sladd på bilen och hamnade på andra sidan vägen i diket . Plåten på bilen blev lite böjd men annars var det inga större skador på bilen som tur är :) Såhär efteråt är allt lugnt med när det hände blev jag väldigt chockad och skakade som om jag gjorde milkshake ! Bild kan du se här . Gårdagen slutade något bättre då vi hade tjejkväll hemma hos Jasmine :)

Idag har jag jobbat , 9-15 vilket gick bra och hyfsat fort faktiskt ! Nu ikväll är det kalas som väntar , ska fira farbror och hans fru som fyller / har fyllt år :) Imorgon ska jag spola av bilen och göra lite annan nytta här hemma samt plugga . 

Förvirrad höna som tycker att det borde vara fredag

Idag har vi haft temadag och förmiddagen var bättre än vad jag först trott men eftermiddagen var lite väl dryg men det funka :)

Av någon konstig anledning trodde jag att det var onsdag redan i måndags och idag har jag haft lite fredagskänslor - inte av några speciella anledningar utan det känns bara som att man har gått fem dagar i skolan i sträck nu så det räcker ;) En långsam vecka är det i alla fall ! Fredag skulle verkligen inte sitta fel .

I helgen ( börjar prata helgplaner redan idag dels för att jag har så mycket att göra men också för att jag vill att det ska vara fredag idag , haha ! ) har jag fullt upp :) Det är bra och veta vad man ska göra på helgen även fast en lugn stund inte är fel heller . Men just denna helgen ska jag göra så mycket så jag inte vet när jag ska hinna allt . Nä riktigt så illa är det inte . . . Jag ska bl.a. måla om en pall ( före- och efter bilder kommer ! ) , tvätta bilen om vädret tillåter , jobba och lite andra små saker som man inte har lust för att göra men som ändå måste göras som att sätta in viktiga papper i pärmen ( det är inte så många papper som det låter som ! )  , göra i ordning i mina klädlådor och städa upp på mitt rum :) Som det ser ut nu är det inte mycket plugg som står på schemat och det känns underbart ! :)

Här kommer bilderna som jag tog förra veckan :
Avslutar med en bild på mig för ovanlighetens skull !


RSS 2.0