En månad kvar till julafton ...

. . . och jag börjar känna lite smått stress över allt . Julklapparna ska fixas , julpyntet ska upp , granen ska kläs med mera , med mera ! Det är mycket i mitt huvud just nu . APU:n måndag , tisdag och onsdag är jätteskoj men uppgifterna ska också göras vilket inte är fullt så skoj . Skickade in en utav uppgifterna igår vilket känns jädrigt skönt . Mitt i alla inlämningar , läxor och körlektioner försöker jag hinna med att plugga lite teori så det där körkortet blir mitt någon gång . Visserligen har jag inte fyllt 18 än men det är mindre än två veckor kvar så där är vi förhoppningsvis snart också . Förutom det ska jobb hinnas med . Jag har åtminstone hunnit byta ut min fönsterlampa mot en adventsstjärna - alltid något ! Pluggandet har jag lagt ner för ikväll . Nu ska jag göra mig några mackor sedan duschen och efter det sätter jag mig framför tv:n .

Tiden bara rusar iväg !

Dagarna flyter allt mer och mer ihop , jag vet knappt vilken dag det är längre ! Halva november har redan gått och jag kan inte fatta att det är mindre än en och en halv måndag kvar till jul ! Jag kan inte heller fatta att jag snart fyller år , på lördag är det exakt två veckor kvar :)

Imorgon är det studiedag som gäller men jag ska upp och hoppa lika tidigt som vanligt för att jag har ytterligare en körlektion och på fredag är det stadskörning i Borås som gäller . Eftersom att Elin och jag ska vara på körskolan kl 6.45 på fredag sover jag över hos henne imorgon :) Vi ska även hinna med att jobba med PA och göra teoriprov !

Ska strax packa lite saker som jag ska ha med mig imorgon till Elin sen ska jag vila , huvudet pulserar , näsan är igentäppt och halsen börja tjockna till . Men det är smällar man får ta om man är på en förskola :)


2010-11-10

Lovet var underbart ! Det gick fort som vanligt :/ Schemat över vad jag skulle göra höll vi rätt bra . Var på Ikea en gång till och sedan har vi gjort lite andra mysiga grejor :) Bilder kommer någon annan dag !

I måndags började jag min praktik på en förskola på en avdelning där de allra yngsta är och jag trivs som fisken i vattnet . Jag tror att jag har hittat vad jag vill fortsätta med i framtiden ! :) Idag var det dock bara halvdag på APU eftersom att jag hade körlektion på förmiddagen ! På tal om körkort så har jag även gjort mörkerkörning och nästa vecka blir det stadskörning :) Det börjar närma sig , synd bara att man måste klara de där förbannade teoriproven ! Ska bannemig ta tag i den skiten på fredag när jag har ett väldigt långt hål !

Imorgon är jag tillbaka i skolan igen . Vi ska dock till Göteborg på universeum och någon mässa hela dagen så några lektioner blir det inte :) Kommer inte hem förrän ca 19.00 imorgon så det blir en långdag . Tur att man kan sova på bussen i alla fall .

Till helgen blir det jobb både lördag och söndag plus att vi ska storstäda och jag ska plugga !
Nu ska jag börja plocka undan saker på mitt rum så det är snyggt när jag ska dammtorka det någon gång i veckan . Imorgon blir det inte , på fredag slutar jag fyra och på lördag jobbar jag . Ja det ser ut att jag får klämma in det på fredageftermiddag / kväll . Men vem vill städa då ? !


RSS 2.0