Snabb uppdatering

Kikar in snabbt här för att önska alla en trevlig valborg :) Om en stund ska jag bege mig till en fin vän för att fixa oss innan vi drar vidare på 20-års fest ! Vi avslutar kvällen med att åka till Sigges-premiären , jag tror och hoppas att det kommer bli grymt :)

Återkommer en annan dag med bättre uppdateringar och förhoppningsvis också lite bilder !

Upptagen sjukling

Det har redan hunnit bli tisdag . Veckorna ( och dagarna ) flyger iväg och jag känner att jag inte riktigt hinner med . I lördags var jag en sväng på Gölingstorps Marknad med mina småkusiner , eller små och små de börjar minsann bli stora nu ! Det var evigheter sen jag var där , har alltid jobbat de senaste åren , så det var mysigt att andas in marknadsdoften . För visst har markander en speciell doft  ? :) Nybakade munkar , sockervadd , nygräddade våfflor och allt annar som hör marknaden till !

Denna vecka är jag hemma från VFU:n . Tanken är att vi ska skriva en observationsrapport vilket inte alls är lika lätt som det låter men jag kämpar på och har faktiskt kommit en bra bit på vägen . Har även legat sjuk några dagar . Förkylningen kom tillbaka som ett brev på posten natten till lördagen och denna gången hakade även febern på . Därför har jag inte gjort överdrivet mycket i helgen . I söndags var jag på möte på jobbet angående jobbveckorna i sommar , annars har jag mestadels legat i soffan och kollat på tv eller sovit . Idag känner jag mig bättre så nu hoppas jag att jag slipper fler sjukdomar framöver !

Är väldigt fotosugen just nu . Tror att jag ska göra ett sista ryck här med rapporten för idag och sedan ta med mig kameran ut och fota våren . Man får ju passa på nu när solen är framme ! Den har ju inte precis skämt bort oss de senaste dagarna .

Helgen ser ut att bli fin ; jobb på lördagen , söndagen blir lugn , måndag blir det troligtvis GeKås och sedan Sigges -premiären på kvällen och tisdag blir vilodag så jag är pigg och glad till VFU:n på onsdagen :) Sa jag att jag älskar långledigt ?

Hornborgasjön - Del 2


Morfar 85

Våren är här på riktigt


Tittar ut genom fönstret och ser att det har kommit upp massor av Vitsippor , våren är här på riktigt ! :)

Scrapbooking


Inga superavancerade kort men för att vara första gången så är jag nöjd !

Fjortonde April

Mycket har hänt på en vecka , därför jag har valt att bortprioritera bloggen . Jobbade hela förra helgen . Efter att jag slutat i söndags begav jag mig direkt till syrran . Väl där åkte vi nästa direkt vidare till kusin Anna för att pyssla . Hon har en hel del saker till bland annat scrapbooking . Vi gick lös på allt material och tillverkade mestadels Grattis - kort :) Efter den här kvällen fick jag upp intresset för att pyssla och göra egna kort hemma . Jag är grymt sugen på att köpa scrapbooking - materil men efter som att tiden inte riktigt finns till väntar jag ett tag med det . Sov hos syrran mellan söndag - onsdag . Vi har tagit det ganska lugnt , trots det hann vi bland annat med sista buggpasset för säsongen , ett zumba - pass på Onyx , laga mat och Mary Kay - party :) Jag behövde verkligen några dagar där jag inte tänkte på skolan och allt som kommer framöver .

Började min sista VFU - period för det första läsåret i torsdags . Framöver ( med starta nästa vecka ) kommer jag ha väldigt mycket att göra , både på min VFU - plats men också när jag kommer hem . Därför kan det hända att det inte blir superbra uppdatering här men lite ska jag allt försöka uppdatera er , om inte annat med bilder :)

Denna helgen ser ut att bli lugn , känns som att jag behöver det :) Igår var vi i Reftele och firade Morfar som fyllde 85 och trots att jag höll mig till alkoholfria drycker är jag lite seg idag . Om jag finner ork och motivation ska jag försöka få lite gjort men om jag känner mig själv rätt så lär det inte hända ! Ha en fortsatt fin lördag alla :)

Birds


Svan


Gräsand

En kväll vid piren i Jönköping - 4
Missförstånd

Läraren förättar upprop i klassen första dagen tillbaka i skolan i Malmö .

- Mustafa El Ekh Zeri ?
- Här !
- Achmed el Kabul
- Här !
- Fatima Al Chadoury
- Här !
- Abdul Alu Ohlmi ?
- Här !
- Mohammed Ibn Achrha ?
- Här !
- Mi Cha El Ohl Son ?
Ingen reaktion och fortsatt tystnad medan alla tittar runt i klassrummet . Läraren upprepar :
- Finns det någon här vid namn Mi Cha El Ohl Son ?
En pojke reser sig och säger :
- Ledsen Magistern . Jag tror det måste vara jag . Mitt namn uttalas Michael Ohlsson !

Påsk

Påsken närmar sig och högtiden kommer bjuda på mycket jobb för min del . Börjar med ett 9-19 pass imorgon , ledig fredag och jobbar lördag och söndag , klirr i kassan :) Påsken är inte så mycket att fira egentligen tycker jag . Det är skönt med lite extra ledigt och umgås med nära och kära ( om man inte jobbar då förstås , hehe ) . Mycket bilder har kommit upp det senaste , anledningen till det är att jag har använt kameran flitigt och genom bilder får ni istället se lite av det jag gjort de senaste veckorna . Givetvis kommer inte allt med , men allt är inte heller intressant :)

Jag har skickat in bildpapret idag som skulle in nästa vecka . Nu tar jag "ledigt" från pluggandet i påsk och kör igång igen nästa vecka . Det kommer bli långa , intensiva och jobbiga veckor framöver . Rapportskrivande ,  momentplaneringar , VFU - portfolio , tenta och VFU på det . Om jag känner mig själv rätt kommer jag sukta efter sommarlovet , med all rätt , det är ju faktiskt det enda lov vi har . Sorgligt men sant .

Nu ska jag plocka undan lite saker på mitt rum , sen ska jag vila upp mig inför morgondagens tio timmars - pass !

Vitsippor


Ännu mera vårtecken :)

Tussilago


Vårtecken :)

En kväll vid piren i Jönköping - Del 3

Hornborgasjön - Del 1


Kaffe och Bulle
Sitter här och redigerar bilder från förra helgen men också bilder från igår när jag utforskade mitt makroobjektiv :) Bilderna ovan är från förra söndagen när vi var vid Hornborgasjön !

Me , Myself and I


RSS 2.0