Elin & Jag

Spenderade hela gårdagen i Elins trakter , både i skogen och hemma hos henne :) Skönt att komma ifrån skolan och pluggandet för en dag och bara umgås med en av mina bästa vänner ! Trots att vi inte ses så ofta längre är nästan allt som vanligt när vi träffas 


En bild från i somras :)

Winterland
Fyra från igårThe Magic Sky


Fåglarnas Guld i Kylan


2012-01-06
Nyårsafton


Lina , Mimma och jag arrangerade charader ;)


Tolvslaget


Mimma och jag gnussar eller vad det nu heter ;)Gos
Tiger sov sig igenom större delen av julafton , så gosig .

Marabou Black , Saltlakris


Rekommenderas ej . Klarade knappt av att äta upp en ruta !

Juldagen - Middag hos farmor och farfar


Julafton

Det var ganska mycket som cirkulerade runt i skallen på mig innan jul . Vi fick en uppgift som inte var med i kurshandboken och tentaångesten började smyga sig på . Samtidigt började julstressen infinna sig i vanlig ordning då de sista klapparna skulle fixas . Trots detta var det en mysig jul och jag är nöjd med vad jag fick ( som jag ungefär har glömt nu ) , haha ! Ganska bra skrapat va ? ;)


Pepparkaksbak 2011-12-17
Tele2

Nu struntar jag i att vi inte har internet här hemma . Jag vill så väldigt gärna uppdatera och därför gör jag det . De som känner mig vet ju att jag är envis och oftast brukar få som jag vill ( åtminstone var det så när jag var yngre i alla fall ) . Jag ska beta av allt , både jul , nyår och mellandagarna . Jag börjar från början och går sedan frammåt . 

Natten mellan den 13:e och 14:e december slog åskan sönder både bredbandet och den fasta telefonen här i huset . Vi ringde och felanmälde det och det skulle vara lagat veckan efter , jo men visst ! Flera gånger har Tele2 skjutit upp datumet då allt ska bli som vanligt igen . Nästa datum det har lovat är den 27:e januari , vi får väll se om de lyckas hålla det denna gången eller inte . Det mesta har fungerat bra ändå . Det viktigaste har jag kunnat hålla koll på genom mobilen , som tur är ! En positiv sak ( förmodligen den enda också ) är att jag verkligen kunde fokusera och koncentrera mig på tentorna som vi hade i mitten på januari . Visst , jag har haft mobilen men det är så pluttigt och det där med att man kan koppla upp sig via mobilen kom vi på först för en vecka sedan ungefär .

När internet är återställt ska jag ta mig i kragen och lämna in min mobil som har krånglat hur länge som helst . När jag pratar med någon så kan det helt plötsligt bara brytas . Man hör att samtalet är igång men man hör inte personen i andra änden , skumt . Dock väntar jag , som sagt , tills internet är återställt igen eftersom att jag måste ha tillgång till internet , framför allt till skolan . 

Tråkiga inlägg utan bilder , men det kommer det också :)

Lördag

Utanför fönstret faller snön ner och det blåser som bara den ! Ska krypa ner i soffan och kolla på handboll om en stund , Sverige möter Polen . Jobbat en stund idag så jag gick upp tidigt imorses vilket resulterar i en lugn kväll . Vi har fortfarande varken telefon eller internet så även idag snyltar jag på mobilens internet . Det funkar ganska bra må jag säga :) Är sjukt bloggsugen så jag ska nog försöka uppdatera med lite bilder och sånt nu i helgen , håll tummarna för att det fungerar :) 

Nä , handbollstittande och soffan var det . Innan jag visste att det var handboll på tv hade jag tänkt att lägga mig i ett bad men nu blev det inte så . Får gosa ner mig i en filt framför tv:n i stället , det går också bra :)

Fredagen den trettonde . . .

Vi står fortfarande utan internet här hemma , över fyra veckor utan internet och fast telefon . Det är tur att vi har våra mobiler , som i nuläget , fungerar som små minidatorer . Är just nu inne via mobilens internet på datorn . Det är dock inte jättesnabbt . Därför kommer det en längre uppdatering när allt är som vanligt igen . Det skulle vara fixat i måndags men är som sagt fortfarande stendött . Nu håller jag tummarna för att det kommer tillbaka någon gång i nästa vecka .

Tentorna är gjorda vilket betyder att första terminen är avklarad . Nu hoppas jag bara att jag klarar de , trots att det är fredagen den trettonde , det skulle göra mig jätteglad ! Nu ser jag fram emot en lugn helg som avslutas med jobb på söndag .

En bättre och roligare uppdatering ( med bilder ) kommer , som sagt , när allt är som vanligt igen :) Räkna med en del inlägg då , har mycket som jag vill berätta och få ner här på bloggen . Tills vi hörs igen får ni har de så bra . Jag vet ju inte när det blir ;)

RSS 2.0