En kanonhelg

Helgen har varit kanon , flugit förbi som vanligt ! 

I fredags ringde klockan långt före tuppen , 4.45 närmare bestämt . Upp och hoppa för att göra min sista VFU-dag för den här gången . Slutade vid 13.00 och då tog jag vita faran och for till Gällstad för att sticka in en snabb sväng på Lager 157 . Under tiden fick jag ett sms ang kvällen , blev bjuden på grillkväll i Hökerum . En mycket lyckad kväll som jag gärna gör om :) Var hemma vid ett och sov några timmar innan jag skulle upp igen för att jobba 10.00-18.00 . Sedan hem och byta om för att sätta mig i vita faran igen för att ta mig till Ulricehamn och sedan vidare till Boråsparken där sex timmars bugg väntade :) Det var mycket folk men det blev ändå en hel del dans ! En kväll som i helhet vart lyckad :) Dagen efter vaknade jag upp hos syrran vid tolv och sedan blev det inte många knop gjorda resten av den kvällen . Mitt i allt detta har jag lyckats dra på mig en förkylning också som heter duga . Antar att den ingick i den här tre-veckors-praktiken ;) Det är bara att tacka och ta emot . Det kunde ju faktiskt varit värre , typ magsjuka . 

Imorgon hoppas jag att det blir Sigges-premiären , inte helt hundra ännu . Vi får helt enkelt se hur det blir :) Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft ! 

Kalas för morfar


Vårtecken


Våren är här för att stanna denna gången , det vågar jag nog säga :)

Söndag och sol

Påbörjade ett inlägg i fredagseftermiddag då helgen var på ingång och den där härliga fredagskänslan hade infunnit sig . Jag hann dock inte skriva färdigt det inlägget då annat kom emellan och sedan glömde jag faktiskt av det och blev påmind först när jag skulle stänga av datorn i fredagskväll . I fredags hölls terminens sista buggiedans i Trädgården vilket är lite sorgligt , speciellt nu när torsdagsdansen också har slutat . Nu laddar vi om inför den sjunde maj när utedansen i Timmeleparken börjar ! Fredagskvällen bjöd på dans (såklart!) och många skratt . Ett bra sätt att börja helgen på . Igår var jag en sväng på Gölingstorpsmarknad . Underbart väder och mycket folk gjorde att tiden sprang iväg och när vi väl var hemma kom Lina hit på besök . Henne spenderade jag resten av dagen med . Vi hade mycket att ta igen nu när vi inte ses så ofta längre och det surrades mycket vill jag lova ! Grill, TV , kåta katter , promenad , årets första vitsippor och sol (fick till och med lite färg) beskriver vår dag ganska bra tror jag . Det får vi snart göra om :) 


Bild på Linas Golden - Affe .

Idag är vädret lika fint som igår , hur underbart ?! Dessvärre måste jag stanna inne och plugga , noll motivation och en längtan ut i solen gör det inte så lätt kan jag tala om , men det är sånt som måste göras så det är bara att bita i det sura äpplet . Om jag snabbar mig kanske jag hinner ut en sväng i eftermiddag :) En sväng med kameran vore ju inte helt fel . Ha en fortsatt fin och solig söndag !

John 12

Några bilder från när kusinen firades den tredje april ; 

Tussilago och Krokus - Ett säkert vårtecken

Vilket underbart väder vi har haft idag ! Strålande sol och ca 15 grader :) Äntligen är vi påväg åt rätt håll !


Påskliljor


Ett säkert vårtecken är när folk börjar plantera påskliljor . Då vet man att det inte är långt till sommaren ! 

Farmor 80

Några bilder från kalaset för farmor för två veckor sedan ;
Årets grillpremiär är avklarad...

...och satan vad gott det var ! Fick verkligen sommarkänslor när den underbara grill-doften spred sig från grillen . Nu är jag mätt och belåten och ska alldeles strax lägga mig i ett varmt bad . Jag går alltså all in vad gäller lördagsmyset här :) Imorgon väntas jobb igen och sedan bugg . Sen är helgen slut och en ny vecka med VFU väntar . Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll !

Dålig instagrambild (@rosellsara) men det är så smidigt när mobilen är lättillänglig med kameran .

Bella har flugit upp till hundhimlen

Tidigare i veckan somnade farmor och farfars hund in . Efter en längre tid med hjärtbesvär som blev värre nu i slutet valde de att låta henne fara upp till hundhimlen . Trots att det inte är min hund är det ändå sorgligt . En hund som man träffar ofta får man ju en speciell relation till . Men även fast det är tråkigt och faktiskt ledsamt vet jag att hon har det bättre där hon är nu , även fast vi kommer att sakna henne . Hon var en fin hund , kanske lite feg men hon gjorde inte en fluga förnär och att bli klappad och få uppmärksamhet var det bästa hon visste . Vila i Frid älskade Bella !

Bilden togs bara några veckor innan hon gick bort . För mer bilder på Bella klicka >här< :)Tentan är skriven och helgen är på ingång

Det är fredag , solen skiner och fysik och kemi-tentan är skriven . Livet känns lite lättare för tillfället och jobbet imorgon känns inte så betungande . Tröttheten ligger förvisso som ett tungt täcke över mig men en tidig sänggång ikväll och en god nattsömn så är jag nog på banan imorgonbitti igen , lagom till jobbet kallar på mig .


En bild från tentaplugget i solen härromdagen . Nu kan jag äntligen lämna detta bakom mig i några veckor tills resultaten kommer in på kontot .

Trevlig helg !

Färgade pennor

Lekte lite med mitt makroobjektiv härromdagen när jag inte orkade plugga mer ;) Dessa pennor fick agera "modell" just för att jag förknippar våren med härliga färger ! 

Påskliljor

 

RSS 2.0