Just between summer and autumn


Mormor 82 år

Några bilder från i onsdags när vi firade mormor ;


Systrar

Fina mormor 

Invigning av Konstgräsplanen

Förra fredagen , den sjuttonde augusti , var det invigning av konstgräsplanen . Vädret visade sig från sin bästa sida och det var en jämn match mellan DIF - UIFK ! Kvällen kan sammanfattas med orden spänning , bra stämning och rolig fotboll . En trevlig kväll helt enkelt :) Som avslutning på kvällen sköts det upp en hel drös med raketer , festligt minst sagt . . .


Hektiskt liv

Oj , vad tiden springer iväg här . Regnet står som spön i backen utanför så idag har jag därför passat på att fixa lite inför skolan som början om ca. två veckor . Det har varit en lugn förmiddag , vaknade vid strax efter tio och efter det har det inte gått i många knop här hemma . Sen i fredags har det varit full fart i mitt liv . Jobb och konstgräsinvigning i fredags , jobb och den årliga Byafesten i lördags , söndagen var faktiskt lugn ( FÖR lugn om du frågar mig , tiden gick såååå långsamt ) , måndag bestod av jobb och derby mellan Dalstorps IF - Djurgårdens IF , igår var farmor och jag på Ge-kås sedan bar det av till Ulricehamn för att möta upp syrran och en tjej som gick hos samma dagmamma som vi . Det blev Ceasarsallad till kvällsmat , underbart god :) 

Ikväll ska vi åka till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år idag så jag ska strax hoppa in i duschen :) Bilder kommer förhoppningsvis upp här någon dag framöver , både från fredagens konstgräsinvigning men också från det kommande kalaset !

Hoppas ni har en fin dag , trots att det regnar !

Öland Dag 3 - Kamelridning

Under andra dagen , när vi for norrut på ön , såg vi en skylt med "Kamelranch" på . Vi sög på karamellen några timmar och kom sedan fram till att vi minsann skulle rida kamel . Sagt och gjort , dagen efter lockade vi med oss mina kusiner ( vi insåg ganska fort att det kunde se ganska löjligt ut när två nästan vuxna ( ja nästan , jag ser inte mig själv som vuxen än ) vill rida kamel ) . De var inte sena med att nappa , tack och lov :) De är faktiskt ganska fula djur de där men ändå rätt mysiga , hur nu det kan gå ihop ? Han som ägde ranchen och födde upp kameler var störtskön . Han är förövrigt med i höstens säsong av Bonde Söker Fru så passa på , han kanske inte är singel länge till , haha ;)


Tror att den kamelen jag red på heter Nora . . .

Öland Dag 3 - Längst nere i söder vid Långe Erik


Vicky & Daniels 20-års fest

 

Erik 22

Några bilder från i fredags när virade Erik som fyllde 22 år . Vi grillade och åt både kött och kycklingspett tillsammans med potatissallad och vanlig grönsallad , en melonsallad och sås förstås . Vi spelade både kubb och "flaskan" , det sistnämnda har väl mer eller mindre blivit en tradition med våra småkusiner (som inte längre är så små!) . Vi avslutade kvällen med tårta förstås :)

Öland Dag 3

När vi var på väg till Långe Erik i söder stannade vi vid en otroligt fin mur , en liknande mur (fast lägre) skulle jag vilja ha runt mitt framtida hus ;Öland Dag 2 - Solnedgången


Båten Silvia

Denna båten låg intill en brygga vid Ölands Norra Udde :


Öland Dag 2 - Minigolf

Efter att vi varit vid Långe Jan åkte vi tillbaka mot vår stuga . Kvällen spenderades på campingen intill . Minigolf med Bo m. familj stod på menyn och vi kunde inte haft mer tur med vädret :)


Öland - Dag 2

På andra dagen bestämde vi oss för att åka till Ölands norra udde och besöka Långe Jan . Vi hade väldigt tur med vädret , vi fick en liten skvätt på oss precis innan vi skulle gå upp i fyren men sedan kom resten av regnet under de stunderna som vi satt i bilen :)RSS 2.0