En söt liten lista :)

Gick upp vid 8 idag , var megatrött igår så jag gick och la mig vid kvart i nio redan . Nu på morgonen har jag städat , satt på en tvätt maskin , burit ut mina kläder till husvagnen och tvättat min foppaskor ( bör tillägas att de var grymt skitiga ! )

Nu väntar jag bara på att mammsen och pappsen ska komma hem också så vi kan åka sen ! :) Undertiden satte jag mig vid datorn och hittade en rolig lista , som du kan hitta här . Eftersom att jag inte fattade hur man skulle skriva i med texttyp så gjorde jag den i paint ;) Ser ut som jag precis har lärt mig skriva , men det bjuder jag på ;) haha hoppas det går och läsa vad det står bara !






Ha en trevligt valborg allihopa ! :D

Kladdkakemuffins Med Aftereight På ! :)

Kom på den underbara idén att vi kunde jobba hemma på den sista lektionen , så vi åkte med tolv - bussen hem ! Låånghelgen började tidigt ! :D Direkt när jag kom hem satte jag mig i solen och låg där en stund innan jag åt . Efter maten bakade jag kladdkakemuffins med aftereight på , yammi ! :)
De senaste tre timmarna har jag ägnat åt att packa , duscha och käka . Ska dra med husvagnen till Hökensås imorn , ska bli skönt att komma bort från allt ett tag , känner att jag behöver miljöombyte och eftersom att jag trivs så bra i Hökensås så passar det ju utmärkt att vila upp sig där ;)

Kommer inte uppdatera här förrän på söndag tidigast , om jag inte hinner slänga in ett liiitet inlägg imorrn innan jag åker , ni lär ju märka vilket ;)





On My Own !

Somnade till när jag kom hem från skolan i två timmar , skönt men får lida för det nu ! Insåg precis att jag glömt hälften av mina anteckningar i skolan till provet imorrn , smart Sara ! Nej , inte nånstans ! Jag är så satans trött på skolan nu så det finns inte . Den enda trösten jag det bara är imorgon med sen är det ledigt resten av veckan ! Helg kan inte komma mer lägligare än nu , trots att det bara är tisdag ! Har gått igenom de få anteckningar jag hade hemma nu , jag har precis skaffat mig ett IG , on my own .

Jag upptäckte precis att min tå fastnade i ett hål i strumpan . Det är rätt obehagligt faktiskt ;) Jag blev genast på bättre humör . Lättroad ? Javisst !




                                                                     
                                                                     

Män Som Hatar Kvinnor .

Ska kolla på bio klockan 18 , Män Som Hatar Kvinnor . Ska bli spännande ! :)

Dagen har varit lugn , nästan för lugn . Sov på förmiddagen och hade tänkt att packa och plugga nu i eftermiddag men jag kom in på nya saker hela tiden som jag tyckte var mycket roligare ! Så det blev inget med det . Får göra desto mer imorgon :/

Veckan kommer gå fort , bara tre dagar , det gillar vi ! :) Imorgon har vi muntliga nationella i EnA , det ska nog gå bra ! Sen har vi prov på onsdag , annars är det rätt lugnt :)

Nu ska jag försöka packa lite ! :)



The heart is red .

The good old days !

Dagen har varit givande , hektisk , jobbig , lärorik men framförallt rolig ! :)

Vaknade vid 5.45 av att mamma och pappa låg och pratade i sängen . . . När pappa insåg att jag var vaken ropade han på mig och jag gick snäll dit . Han frågade om jag ville ligga de två , like the good old days ! :) Där låg jag jättegott till sju ungefär :)
Vi halv nio var jag iordning fixad för att cykla till jobbet . Där gjorde jag ett misstag som jag inte tänker skriva här , liiiite för pinsamt ;) haha !
Efter jobbet åkte jag direkt till min kusin för att leta efter hennes bortsprungna katt , utan resultat tyvärr :/
Vid sex cyklade jag hem och då stodmaten på bordet , snacka om bra tajmning ! ;) 
Kvällen har gått fort , nu ska jag bädda sängen med nya lakan och annat mojjs , är faktiskt förvånad över att jag fortfarande är vaken med tanke på att jag gick upp så tidigt imorses !

God natt gott folk ! :)

Hard work work ;)

Imorgon ska jag jobba mellan 9 - 15 , ska bli skoj :) Jag kan faktiskt erkänna att jag är nervös , så DÅ var det sagt ;) Men jag hoppas att det kommer gå bra !

Idag har vi haft nationella prov i engelska , writing , hoppas att det gick hyfsat iaf ! På BKF:en roade Jasmine och jag mig med att "förstöra MP08 filminspelning i studiehallen . Vi gick där fram och tillbaka flera gånger , kan inte räknas på 2 händer ;) haha , men det var roande ! :D

Idag är det bara 8 månader kvar till julafton . På tal om julafton , jag önskar mig ett till hål i vänster öra i julklapp ! :)

Nu ska jag kila in i duschen och sedan göra iordning lite inför imorgon :)


Klantighet på hög nivå ! ;)

Idag har jag faktiskt varit på hyfsat bra humör :) Har inte haft ont i huvudet , eller bihålorna för att varar exakt , på hela dagen . Nu har jag däremot lite ont , det är nog blandat med trötthet och smärta skulle jag tro !

Har tagit hål i öronen ikväll med , två till på höger sidan blev det ! :) haha jag är löjligt känslig mot allt som har med nålar och sånt att göra , var svimfärdig och likblek i ansiktet efteråt . Inte bra :o Men nu mår jag bättre :)
På vägen hem skulle vi in till ICA för att hämta syrrans lönelapp . På väg upp i trappan till personalrummet blev jag jätte tveksam när jag kommer upp till näst sista steget . Jag tvekar och tänker : " Antingen skyndar jag mig och tar två trappsteg i ett kliv eller så går jag lugnt och sansat upp " . Jag hann inte riktigt tänka klart innan benen gjorde som de ville så jag gör något mittemellan , d.v.s snubblar på trappstegen . Jag skrattade högt p.g.a. min klantighet , det måste sett otroligt roligt ut ;) Efter en stund insåg jag hur ont det gjorde i mitt knä , lyckades landa på mitt superonda knä . Snacka om att vara pricksäker !

Så här såg mitt skrivbord ut för några veckor sedan när jag fick för mig att röja ut allt ur mina garderober , klockan sju på en onsdagskväll . Hur det såg ut i resten av rummet ska vi nog inte skriva här ;)



Mitt framtida mål :)

Jag har precis avnjutit ( ? ) ett stund på våran nyinköpta spikmatta ! Det är tydligen bra för ryggen . Helvete vad ont det gjorde , det kändes som jag hade spikar ( ! ) i ryggen :o ;) haha , ibland får jag till det riktigt bra :D Egentligen skulle man legat minst 10 min men jag gav upp efter två ! Det var ju fan rena pesten att ligga på den ! Men jag SKA lyckas ligga längre än 10 min innan jag fyll 65 , så det så ! Man ska alltid ha ett mål att sikta mot har jag hört .
Eftersom att det för tillfället inte går att ladda upp några bilder kan ni se hur en spikmatta ser ut här och här.

Åkte hem från skolan idag , missade sista engelskalektionen . Mådde illa och hade ont i huvudet . Nu är det bättre så jag ska pallra mig iväg till skolan imorrn !

Total brist på humor gör livet omöjligt .

Dålig början , bättre slut ! :)

Skolan idag har inte varit den bästa om man säger . Började dagen med det där förbannade matteprovet som jag bara fick G på . Snacka om att jag blev sur ! Det var jag hela dagen sen tills dagen avslutades med svenska prov som höjde mitt humör LIITE , eftersom att Eva sa att det såg bra ut :)
När jag kom hem hade jag en fin planering på kvällen men den sprack rätt fort då inte tiden räckte till . Istället kom jag på att jag skulle ta fram mina oljefärger . Har inte målat på säkert två år så det var lite ovant i början . Hann dock inte göra något seriöst eftersom att jag fick förfrågan att passa mina kusiner en stund , det tackar man ju inte nej tíll ;) Den stunden blev liiite längre än det först var planerat , de stannade i nästan två timmar , men vi hade det mysigt :)

Tavlan nedanför målade jag ( jag vet , helt otroligt ! ) när jag gick i fyran . Mina målar fingrar måste komma från mormor för på pappas sida målar de ungefär lika dåligt som Hitler gjorde ! Ja , ni kan ju tänka er själva , fanns säkert inte ens papper och penna på den tiden !




Bungy Jump naked?

Dagen har väll inte varit den bästa . Folk är , konstigt nog , irriterade mer på måndagar än de andra dagarna . . Den logiska förklarningen är att datalektionen är , klantigt nog , lagd på måndagseftermiddagarna . Inte bra !
Ikväll har jag ängnat den mesta tiden till plugg , har två prov imorgon . Och får jag inte minst G på matteprovet så ska jag fan hoppa Bungy Jump NAKEN ! okej , kanske inte men något liknande .
Önska mig öven lycka till på svenska provet , det lär behövas !

När jag inte orkade plugga mer så tog jag med mig kameran ut och fotade lite :








Hör av dig om du behöver prata , jag finns här i vått och torrt ! <3

Nya vecka :)

Ny vecka , nya tag , nya motgångar och nya framgångar . Där tyckte jag att jag fick till den rätt bra ;)
Gjort klart BKF - väggtidningen så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 11.55 så nästa lektion kan börja så jag sedan kan fara hem !

Igår blev det inget inlägg för min del , som ni säkert har märkt . Hann / orkade helt enkelt inte det , hade ändå inget vettigt och skriva .

Ikväll ska jag nog sjunga tror jag , annars ska jag plugga till sv och matte prov som vi har imorgon =/

Uppdaterar ikväll eller imorgon :)

Längtan :)

Just nu längtar jag sjukt mycket efter de varma dagarna , då man kan sitta ute långt in på kvällarna / nätterna och att bara kunna gå utanför dörren utan att behöva klä på sig en tjockare tröja eller jacka . Ett långt jävla sommarlov skulle inte heller sitta fel , kunna grilla med några kompisar och bara umgås :) Eller kunna ligga vid stranden en hel dag och bada i havet när man känner för det . Inte behöva tänka på att man ska gå och lägga sig tidigt för att det är skola dagen efter . Bara ta dagen som den kommer och leva livet . DET längtar jag efter !

Idag vaknade jag vid lite innan nio , gick upp och åt frukost och sedan satte jag mig med matteböckerna . NEJ , jag var inte sjuk för att jag satte mig och plugga klockan halv tio en lördagsmorgon , mådde rätt bra faktiskt ! :) Efter maten hjälpte jag mamma med att diska alla bestick , burkar m.m. som är i husvagnen , det tog mig fasen mer än TVÅ timmar ! :o Till fikat kom Bo , John och Ellen hit . Vi hann bara med en snabb fika ( som betsod av glass ) och köra flaskan . Orkar inte förklara detaljerat vad det är men kortfattat är det två vattenfyllda flaskor som ska träffas av en boll ;) Rätt skoj faktiskt :)
Sedan var pappa och jag nere med insamling och då passade jag på att övningsköra lite med , gick bättre än jag trott faktiskt :)

Jag vet att jag är väldigt dålig med att publicera bilder , men det kommer så småningom :)

Nu måste jag ner , mamma ville något !

Hjälp , en gaffelman !

Jag har bivit överfallen ikväll . . av min egna pappa ! haha det låter nog värre än vad det är , i guess .
Jag tar det från början så kanske åtminstone en förstår vad som hände ;)
Vi åt hamburagare till kvällsmat , mums vad gott det var , fast det hör egentligen inte till , haha det första jag gör är att berätta något ointressant , jag gör ett nytt försök ! ;)
När pappa hade ätit klart får han ryck och hackar sönder min arm med gaffeln :o 
" Det kan väll inte göra så ont " , tänker ni . Joo det gjorde det , kan jag säga då . Speciellt när han träffar just de få millimetrarna där jag tog sprutan för tre veckor sedan . ( De som har umgåtts med mig sen jag dog sprutan vet hur öm jag är där och hur många slag jag fått där just sprutan togs ! )
Jag trodde att han skulle fatta när jag sa att det gör ont där och försökte ta bort gaffeln . Som svar får jag :
- Gaffeln är skitig !
Då rycker mamma in och säger :
- Akta henne , hon har ju tagit sprutan där !
Pappa slutade genast och sa att han inte tänkte sig för , det är ju inte första gången xD
Bara som att få en sån idé att sticka någon i armen med en skitig gaffel är ju pappa i ett nötskal ^^

Kan ju också säga att skinnet åkte med på plåstret när jag ryckte bort plåstret , ajaj !
Det enda positiva idag är att jag har varit i Gällstad och köpt ett par haremsbyxor och en kofta :)
OBS ! Haremsbyxorna ska endast användas hemma ;)

Nu ska jag duscha för att sedan lägga mig framför tv:n och tycka lite extra synd om mig själv !

Ambulanser är bra att ha till hands ibland :)

Även denna dag har varit väldigt händelserik . Först och främst fick vi äntligen redovisa idag , inte för att jag älskar att stå där framme och prata om något helt ointressant men det är skönt att det är gjort :)
På idrotten var det friskis och svettis som stod på schemat . Det slutade inte riktigt som jag hade tänkt . . . Fick ett astma anfall och upptäcker då , till min förskräckelse , att jag glömt medicinen hemma i den andra väskan ! Så där stod jag med andningssvårigheter upp till hakan och försökte andas lugnt , utan resultat ! Ambulansen tillkallades och utav de (som för övrigt var väldigt 3vliga) fick jag syrgasmask coh medicin . Följde sedan med till Vårdcentralen för att piggna till lite . Tack Maria , för att du följde med ! <3
När jag kom hem käka jag lite , sedan stensomna jag i sängen i två timmar . Nu är jag rätt seg , bara lite huvudvärk som ska bort , sen mår jag prima igen :)

Jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan er
jag skulle antagligen dö , iallafall ramla ner .
Ni är de bland det bästa jag har
jag kommer hålla hårt i er , för er vill jag har kvar !
Ni anar inte hur tacksam jag är för att jag har er allihopa
försöker ni gå så kommer jag er tillbaka ropa .
Ni har en plats i mitt hjärta som jag inte vill ska ersättas med ett hål
så ge allt har , allt ni tål !
Häng i och stanna kvar för mig
så finns även jag här för dig ! <3

Påfrestande dag ! =/

Sitter i sängen med datorn i knät invirad i en fleecefilt :) Ska snart göra mig något drickbart , troligtvis varmt !

Eftermiddagen har varit omtumlande . När jag gick upp för yttertrappan blev jag svimfärdig och skakade som fan :/ Magen kurrade så det var bara att göra sig något att äta , eftersom att jag mådde som jag gjorde valde jag att bara ta smörgåsar . Jag kan säga att jag har aldrig haft så svårt för att smöra en smörgås , det var helt sjukt ! När jag fått i mig lite käk somnade jag vid köksbordet , helt utmattad !  När jag sedan vaknade igen , 40 min senare , mådde jag inte bättre , mådde dessutom illa med och frös . Jag gick jag upp och la mig i sängen , och givetvis somnade jag där med . Vi kvart över fem väckte mamma mig . När jag gjorde ett försök och reste på mig blev jag helt svimfärdig så jag la mig ner och kolla på gårdagens avsnitt av andra avenyn !
Mammas förslag var så överraskande att jag inte skriver det här men sedan kom vi överrens om att jag troligtvis fick ett blodtrycksfall . .

Även fast jag sovit i några timmar när jag kom hem är jag fortfarande sjukt trött så när jag slurpat i mig den varma drycken så ska jag krypa ner i sängen igen :)




Allt var mycket lättare när man var liten , man behövdebara le lite charmigt  för att någon skulle tycka om en !


Långtisdag .

Ja finns det långfredag så måste det väll finnas en långtisdag ? Det tror jag iaf ! Dagen har gått rätt segt , lång dag i skolan med . usch ! men nu är den över som tur är ! :)
Ikväll har jag inte gjort så mycket , lagat mat och grejat :)

Har pratat i telefon nästan hela kvällen , ovanligt för att vara mig ! ;) 

Jag har en känsla av att mina inlägg blir bara kortare och kortare , det kan ju bero på att jag pratade i telefon samtidigt som jag började på detta inlägg och har nu glömt bort vad jag egentligen skulle skriva . . jaja , vi får se om det dyker upp senare någon dag :)


Nu ska jag krypa ner i sängen , ska upp 05.45 imorgon , jippie !

Ibland undrar jag varför du beter dig som du gör .


Annan dag påsk ! :)

Framträdandet tidigare idag var lite stelt i början men i slutet , då jävlar ! Gabriellas sång stod sist på sångschemat . Herrejävlar vilken power det var ! ;D Har tyvärr inga bilder ;)

Just nu känner jag mig rätt trött och hängig . Ska lägga mig tidigt ikväll för att orka med en lång dag i skolan imorrn :/ suck !

Nu ska jag plåstra om min stackars arm så skiten läker någongång ! :)

Young voices ! :)

Om en halvtimme ungefär ska young voices framföra sitt första framträde , ska bli skoj ! :) Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än , så det är nog bäst att jag kilar och gör det nu . Uppdaterar när jag kommer hem igen ! :)

Mitt tuggummi smakar som sour cream och onion chips :o ;)

Tack för mig !

Underbar helg !

Kan ju säga att helgen har varit kanon ! :) Gått väldigt fort men skoj ! :D Vädret har varit underbart , nästan lite sommarfeeling tycker jag !

I fredags var vi som sagt var i Reftele hos mormor och morfar . Fick massa och äta , som vanligt ! :) Varmrätt och efterrätt . Till fikat fick vi bulle och ffem olika sorters kakor , efter det bjöds det på tårta . Mätt var bara förnamnet när man lämnade Reftele framåt kvällen .
På vägen hem släptes jag av i Tranemo hos Thilda :) Anna , Madde Thilda och jag  var ute och gick , solade , skrattade , tittade på film , spelade spel och framför allt pratade ! :D Hade med mig kameran men tog inte så många kort men slänger in nått i slutet av inlägget ;) Kan ju även tillägga att jag brände mig lite sött på framförallt ryggen och axlarna , ontont !

Lånade hem åtta filmer från Thilda . En utav de har jag kollat på nu i eftermiddag . Började kolla på 13 snart 30 vid halv två och filmen var slut vid 5 ! ;) Anledningen var att jag råkade somna , hihi :D Den lilla tuppluren som jag tog var välbehövlig kan jag säga ! :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt , blir nog tv:n . Ska snart käka grillat , mums !






Emosarnas dag idag ;)

Idag är det skärtorsdag . Det är väll då som Häxorna åker till blåkulla va ? Jag ringde och sa att jag stannade hemma i år , mitt hem är ju som blåkulla nu förtiden ;) haha :D Skoja bara ! Har faktiskt inte märkt någon skillnad . Det var väll för en sådär 5 - 10 år sedan man klädde ut sig till häxa och gick runt och löjlade sig med halvtaskig kvast mellan benen , prickar i fejjan , och sjal på huvudet . Det känns som att påsken har tappat sin charm lite , fast det gör den väll när man blir äldre kan jag tro .

Imorgon ska jag till Smålands mörka skogar :) Morfar fyller år på måndag så vi ska fira honom :) Direkt efter åker jag till T-mo och sover där hela helgen :) Så det lär nog inte bli så bra uppdatering här ^^ Men jag tror att de får läsarna jag har överlever :)

Uppdaterar troligvis på söndag igen ! Under tiden finns jag på mobilen , 0738 25 03 94 :) Det är bara att sms:a !

Kommer sakna min gosnos !


Välanvänd dag :)

Mina planer för idag gick inte driekt bra , jag hade tänkt att ta det riktigt lugnt idag för att komma ikapp med det somjag missade när jag jobbade i måndags och i tisdags ;) Men så blev det inte !

Det jag sa igår att om någon eller något ringer och väcker mig så har ni levererat en sur Sara resten av dagen kan jag lova , gratis dessutom ! Nu var det faktiskt så att min übersöta kusin ringde hit vid halv tio och frågade om hon , hennes bror och pappa fick cykla och hälsa på oss . Givetvis fick de det :) När luren var pålagd var det frukost som gällde ! När frukosten var avklarad kom de passande nog . Då begärde de fika ! :p Efter fikat gick vi ut och sköt luftpistol ! Det var ett tag sedan kan jag lova ! :)

När de sedan åkt hem , och jag ( för en gångs skull ) kommit upp ur sängen och klätt på mig hyfsat tidigt kände jag att jag ville göra något vettigt , inte bara ligga framför tv:n eller sitta framför datorn . Jag tog ner tvätten och vek den och sedan satte jag på en ny tvättmaskin och hängde upp den . Vid lite innan lunch satte jag igång och börja stryka ( som tog TVÅ timmar ! ) Samtidigt som jag strök tittade jag på Van Vetern - Münsters fall.
Efter lunchen strök jag färdigt de få plaggen som jag hade kvar och sedan slog jag in lite paket :)
Mycket mer hann jag inte innan min krafter tog slut ;)


Slänger in en bild från min barndom , i brist på andra bilder ! ;)


Money på ingång ! :)

Jag är nyduschad och luktar frächt :) Det ni ! Just nu längtar jag efter min svala säng , är helt slut ! Visserligen är jag inte sååå trött som igår men jag är fortfarande rätt seg . Imorgon ville inte Anders ha mig där , vilket betyder sovmorgon imorgon . Yes ! :D Bara inte någon / något väcker mig . Då har ni levererat en sur Sara resten av dagen kan jag lova , gratis dessutom ! Eller jag kanske ska sätta ett pris , 500 kronor ? Är det på tok för lite ? ;) Jobbade mellan 9.00 och 18.00 , cash som fan ! :D

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa twilight - boken :) Jag lär väll inte hinna så långt innna jag slocknar !
På tal om att sova . Jag frågade mamma innan , när hon låg och läste i sängen tidigare ikväll , hur hon kan ligga och läsa så länge utan att somna . Jag menar , jag hinner knappt läsa fyra sidor innan jag känner mig trött i ögonen och lägger ifrån mig boken . Fast det är klart , jag har aldrig haft några större svårigheter när det gäller att sova ! :)

Ha en 3vlig kväll gott folk ! :)


Första dagen avklarad ! :)

Yes ! Min första dag på ICA i Dalstorp är nu avklarad , känns jävligt bra om jag får säga det själv ! Förtillfället är jag inte på topp . Är rätt trött , ont i huvudet och allmänt seg , men vad kan man begära efter en dag som denna när det är mycket nytt och lära sig ? Inte att det ska vara upptappat ett bad , färdiglagad mat när jag kom hem och känna sig helt utvilad i alla fall . Visste nämligen inte när jag slutade ! Ska jobba imorgon med , för att få kläm på skiten riktigt bra ! yey ;D Upp klockan 7.30 (y) Imorgon hoppas jag på att jag får skjuts ner så jag slipper cykla (a) ;)

Näh , nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen ! :)

Trött efter gårdagens bravader ! :)

Gårdagen var helt okej , jävligt okej faktiskt :) Först var vi hos Kicki innan det bar av till Sandra på förfest :) Runt tio mötte vi upp ett härligt gäng ungdomar ! Vi traskade sedan till bygdegården där de flesta anlänt ! :) Jag satte mig i uthälld öl på golvet , så ett tag såg det ut som jag hade kissat på mig :o ;) Men det gick över som var ;) Jackan hängde med till Grimsås :/ Men jag kom hem med en kappsylöppnare och ett läpglans rikare ;) Som för övrigt ska lämnas tillbaka inom snar framtid ;) Träffade många människor som jag inte träffat på ett tag :) <3 Tack för en minnesvärd kväll allihopa !

Idag vaknade jag vid nio , gick upp och åt frukost . Kröp sedan ner i sängen igen och vakna vid halv tolv :) Då hade vi även gäster som skulle käka här . Det måste varit en skräckupplevelse att se mig nyvaken dagen efter en fest . jaja , de överlevde iaf ;)

Resten av dagen bli lugn . Första dagen på ICA imorgon , vi får väll se hur det går ;) haha ! Börjar klockan nio så ikväll blir det inte överdrivet sent !

I slutet av lov - veckan spenderas nog hos Thilda med några andra sköna människor ! :)

Bilderna är tagna och redigerade av mig :)


Sommarkänsla :)

Teatern i torsdags var jättebra ! Visserligen hade jag sett smakprov på den innan men då körde de inte med riktiga kläder och sånt . De var jätte duktiga :) Ska troligtvis följa med åk 4 till Göteborg på Universeum den 15:e maj ! :)

Igår var jag på kalas , min kusin John fyllde åtta :) Han och jag roade oss med att bygga ihop ett fängelse av legobitar , små som sandkorn ! Snacka om att vi hade och göra hela kvällen ;)

Idag är det verkligen sommarkänsla ute :) Härligt !
Det är först nu som man börja känna att det inte är så långt kvar till sommarlovet :D Yes !

Idag har jag hunnit med en del för att vara mig . På förmiddagen städade vi , dammsugade och torkade golvena . På eftermiddagen skulle jag egentligen varit ute i solen och sovit men jag hann bara till sängen innan jag slockna . Sov gott i ungefär två timmar :)
Efter fikat , som vi förövrigt tillbringades på altanen ( första gången för i år ! ) med glass , gick jag ut och tvättade min och mammas cykel , nu glänser de lika fint som Edward Cullen gör i Twilight när han vistas i solen ;) haha !
Nu har jag precis kommit in och ska snart göra mig i ordning inför kvällen . Fest i bygdegården står på schemat . Känner på mig att denna kvällen kommer bli kanon !. 15- 20 grader ute , solen skiner , klarblå himmel och trevligt folk , kan det bli bättre ? ! Nae tror inte det du :)
Men innan jag drar dit så ska jag käka grillat , premiär för detta året . Jag älskar grillat kött ! Ännu ett bevis på att det börjar gå mot varmare tider !

Ha en fortsatt trevlig lördag ! :)

Våren är här , på riktigt ! :D

Nu är våren äääntligen här ! :) Som jag har längtat , fast innan jag hunnit blinka så är det sommarväder ute , som jag längtar till äääännu mer !

Kom hem vid 12 idag , skönt ! Sprutan och läkarbesöket är avklarat , underbart ! Hos doktorn gick det bra , allt var lite försenat men det är smällar man får ta . Sprutan däremot gick inte fullt så bra , det sved och gjorde kalasont ! Ett tag ville jag bara amputera bort armen , fast det hade antagligen gjort ännu ondare så jag skippade det . Svedan gick ju över efter en stund , som tur var . Var nära och svimma men jag klarade mig denna gången utan några minnesluckor :)
Efter som att jag inte mådde så bra efter sprutan, trött och snurrig, tog jag mitt förnuft till fånga och åkte hem eftersom att vi bara hade idrott kvar .

Ikväll ska jag på teater , ska bli skoj :)
Nu ska jag sova en stund i hopp om att vara piggare efteråt så jag kanske orkar med och städa innan jag åker !
Påbörjade ett onödigt stort projekt igår . Nämligen att riva ut allting i mina garderober och rensa de jag inte längre behövde . Kan slänga in bild på det senare hur det såg ut som värst igår . Nu ser det illa ut , men inte riiktigt så illa som igår .

Näh , nu ska jag sova bort mina städbekymmer ! :) God natt !

RSS 2.0