Onsdag

Halva dagen har redan gått och här sitter jag och försöker plugga . Jag ska läsa 100 sidor från en avhandling och sedan ska jag göra sammanfatta de sidorna på två sidor . Det går inte överdrivet bra men jag gör mitt bästa . Har sovit lite oroligt inatt , jag vaknade flera gånger sedan tog det en stund för mig att somna om . Dålig natt resulterade att jag sov lite längre än jag först räknat med . Jag vaknade första gången vid 7.20 och tänkte då gått upp och lagt mig i soffan men när jag hörde regnet ösa ner utanför bestämde jag mig för att stanna kvar under täcket och sova en stund till . Jag vaknade sedan vid 10 och fick då nästan dåligt samvete över det . Det är ju faktiskt sånna här dagar , när man har hemmastudier , som man kan välja att ligga kvar i sängen extra länge . Den möjligheten har man ju faktiskt inte när man ska till skolan . Tur att jag kan gottgöra detta imorgon och på fredag då jag har hemmastudier också ;)

Stenen nedanför köpte jag i lördags på Hemma Hos Haglund . Köpte även tre nyckelringar . Två av dem kommer jag troligtvis lägga upp här . Den tredje står det i stort sett bara mitt namn på så det är inte så mycket att se :) 

Idag ska peugoten , peggan , vita faran eller vad ni nu än vill kalla den besiktigas . Jag hoppas innerligt att den går igenom . För om den blir ståendes så finns det risk för att den blir mer brun än vad den är nu . Och nu pratar jag inte om smuts utan om rost . Det är tragiskt men sant . Ovanför ena hjulhuset ( tror det heter så ) är det till och med ett hål , där finns givetvis ingen rost men det är förmodligen rosten som har orsakat hålet ;)

Nu ska jag slänga ihop något som kan mätta magen och sedan fortsätta plugga .


Uppdatering ; Bilen gick igenom utan anmärkningar !

Ditt Ord :)
Postat av: Jennifer

Vi kan byta om du vill? ;) jag pluggar och du är sjuk, överrens? ;) haha

2011-10-19 @ 16:16:59
URL: http://jenniiiferberg.blogg.se/
Postat av: Sara

haha jo men det kör vi på ! :)

Jag är ändå hemma torsdag , fredag nu så jag kan vara lite sjuk :) Eller vad är det för fel på dig ? haha . Bara inte magsjuka ! ! !

2011-10-19 @ 19:24:45
URL: http://sararosell.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Nemen Gud så bra! Nej nej ingen magsjuka :) vi trodde det var lunginflammation först men det var det inte som tur va, men förkyld, feber och den jobbigaste hostan du kan tänka dig :p haha

2011-10-19 @ 19:33:14
URL: http://jenniiiferberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Låter bra ! usch det låter inge vidare , men jag har bra hostmedicin hemma så skriver du bara uppgiften åt mig så kan jag vara sjuk så länge ;) haha Sen får du gärna ta tillbaka den !

2011-10-19 @ 21:55:41
URL: http://sararosell.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hahaha! Vi träffas nog inte innan helgen så får ta det då ;)

2011-10-19 @ 21:59:54
URL: http://jenniiiferberg.blogg.se/
Postat av: Sara

haha nä kanske inte men då är det ju försent ! Jag vet , skicka det på posten ;)

2011-10-19 @ 22:35:13
URL: http://sararosell.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja men så löser vi det, så bra! ;)

Skönt att bilen gick igenom :)

2011-10-19 @ 22:45:02
URL: http://jenniiiferberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja men toppen :D

Det tycker jag också :)

2011-10-20 @ 10:10:05
URL: http://sararosell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0