Galet mycket städning och galet mycket Sara !

jaa denna helgen har hittills innburit galet mycket städning för Saras del . Igår var hon en sväng på pappsens jobb för att kolla när de spelade pingis (Fråga mig inte om vem som fick idén om att spela pingis  i Östra Kinds garage!) Men det funkade iaf ;) De hade nog de 3vligt med all öl , pizza och pinigsspelande ;D Efter besöket där så åkte Sara hem och dammtorka sitt rum (Duktigt Sara!) Det var den kvällen det , nästan iaf ;)
Idag har vi tagit golvena , både dammsugit och torkat de . Sååå tråkigt ! Men nu är det över iaf , det tackar vi för . Tack !

Denna helgen behöver Sara inte göra någon läxa . Gött ! Fast om hon nu tvunget absolut vill plugga så har hon en novellanlays som ska vara inne torsdagen veckan efter apu:n som inte har påbörjats än . Fast det vore ju onödigt om den blev färdig flera dagar , ja kanske veckor till och med , föööre . Jäääätte onödigt till och med Sara ! Varför ska hon vara klar med något tidigt för en gång skull ? Det vore onödigt att bryta den trenden ! ;) Hon kan ju få med för livet ! ;)

Sara har nu kommit på att hon skriver i tredje person , det är rätt irriterande men Sara orkar inte ändra så därför sätter hon punkt här innan hon skriver mer irriterande saker ! Hon är galen !

/ S . Rosell .

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0