En annorlunda födelsedag !

Min födelsedag blev väll inte riktigt som jag tänkt mig . . . I fredagsmorses hade jag ont i magen så jag stannade hemma från skolan för att vara på den säkra sidan . Tur var väll det , jag mådde inte särskilt bra under hela fredagen sen . . Vinterkräksjukan är inget att leka med säger jag bara ! Den enda som klarat sig i vår familj hittills är pappa - lyckliga jävel ;)

Som ni säkert själva kan räkna ut så fick allt firande av min födelsedag ställas in . Min födelsedag bestod av att öppna paket och ligga i sängen och kolla på Full Frys . Familjen Jonsson / Ståhlberg ringde även och sjöng för mig - sött ! Framåt eftermiddagen / kvällen slog jag in julklappar så nu har jag inte många kvar innan jag är klar - skönt ! :)

Idag mår jag som sagt var mycket bättre men för säkerhetens skull har jag tagit det lugnt . Kollat på fler avsnitt av Full Frys och skrivit julkort . Det enda jag har haft krafter till att plugga denna helgen är lite läsning ur Alkemisten .

Eftersom att min födelsedag inte blev fullt så lyckad ser jag nu istället fram emot vad resten av månaden har att erbjuda som jul , mellandagsrea och nyår :D


Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0