Måndag - Annandag Påsk

Idag är det annandag påsk vilket innebär att skolan börjar imorgon igen efter en veckas lov :) Vädret har varit helt fantastiskt och jag har fått väldigt mycket gjort ! Jag mjukstartar morgondagen med att sluta tidigare då jag har tagit ledigt sista lektionen för att agera taxichaffis till Borås Lasarett åt pappa .

Dagen har bestått av väldigt mycket pluggande men också matlagning och en härlig promenad . Vaknade 3.30 imorses och kunde absolut inte somna om . Efter fyrtio minuter utan ett enda tecken på trötthet gick jag upp och satte mig vid tv:n . Där blev jag sittandes i två timmar . Innan jag gick och la mig i hopp om att somna om gick jag ner och fixade lite frukost , en tallrik kräm med mjölk och en macka . Ni kan skriva upp att jag var vrålhungrig ! :) Vid halv sju somnade jag om och vaknade av att telefonen ringde vid 9.45 . Då kändes det inte lika lätt att gå upp kan jag lova ! Jag vet en som kommer vara halvt död ikväll !

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och hoppas på bättre sömn inatt !

Ditt Ord :)
Postat av: Emma Rosell

2011-04-26 @ 19:23:14
URL: http://re
Postat av: Emma Rosell

Oj, det blev någ konstigt med förra kommentaren. Kom väl åt enter lite för tidigt, haha.Svar; Klart jag vill att du ska ringa, men inte vid fel tillfälle. :)

2011-04-26 @ 19:23:51
URL: http://emmarosell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0