Vickys Möhippa , del 1 - Brunchen

Eftersom att det blev en del bilder tagna igår valde jag att dela upp inlägget i olika delar . Det blir inte så mycket på samma gång då :)

Sen en lång tid tillbaka har Vickys ( min kusins blivande fru ) möhippa planerats . Igår var det äntligen dags !Strax innan elva befann vi oss hemma hos Vicky . Hon var och provade bröllopsklänningen vilket gjorde att vi dundrade in i deras stora gula hus , där vi bekanta oss med varandra och börja med brunchen . När Vickys syster fick ett sms om att de var på ingång bestämde vi oss för att de som inte gjorde någon nytta i köket fick gå upp på övervåningen och gömma sig . Sagt och gjort , ca 15 tjejer ( om inte mer ! ) begav sig en trappa upp . Där uppe stod vi en liten stund tills vi blev nedropade . Vi trappans slut stod Vicky och tog emot var och en med en kram .


Efter ytterligare en stund och massa prat senare högg vi in på brunchen . Det serverades äggröra , macka , pannkakor , bacon , grönsaker , kaffe , skinka , kalkon , ost och champinjonhattar . Till detta serverades det både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker .

Givetvis fick den blivande bruden börja .


Hungriga var nog de flesta vilket ledde till att vi tätt följde efter Vicky .Eftersom att det var uppehåll på förmiddagen bestämde vi oss för att sitta ute och äta .
Inför denna dag fick vi alla i uppgift att ta med sig en sak som man förknippar med Vicky sedan skulle hon få gissa vem det var ifrån . Vi började lite smått med leken redan vid brunchen då hon fick gissa några . Resten sparade vi till senare tillfälle . ( Vad som kom från Emma och mig kan jag visa i ett annat inlägg ! ) . Här står hon och klurar på vem som kan ha gett en grytvante respektive en rattmuff . .

Del 2 kommer förhoppningsvis imorgon .


Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0