Sammanfattning av veckan som gått

Det är inte den bästa uppdateringen här just nu , en av anledningarna är att jag helt enkelt inte haft tid ... Bara för att jag är ensam hemma och inte har något bättre för mig kommer jag därför skriva en liten sammanfattning om vad jag har gjort de senaste dagarna :)

Förra fredagen (31/8) var mamma och jag i Borås för att kolla lite i affärer , äta gott och avsluta kvällen i biosalongen . Vi såg Snabba Cash 2 . Mycket bättre än ettan men ändå lite för mycket våld för min smak !
I lördags och söndags tog jag det ganska lugnt , har åkt på en konstig typ av förkylning där det endast satt sig i halsen . Hostan har hållit mig vaken mycket de senaste nätterna och det är först nu som jag börjar sova lite bättre :) Nu börjar det dock övergå till näsan , inte alls roligt :( Vi firade pappas födelsedag i söndags där det bjöds på citronkladdkaka ...
I måndags var jag en sväng i Ulricehamn för att uträtta några ärenden .
I tisdags började skolan igen . Vi mjukstartade med endast kursintroduktion denna vecka , skönt då jag inte har varit i skolan på över tre månader :) 
I onsdags var jag hemma . Städade och fixade lite med diverse saker :)
Igår var dagen med stort D , nämligen tatueringesdagen . Jag trodde att jag skulle vara mer nervös än vad jag faktiskt var och jag trodde även att det skulle göra mer ont än vad det gjorde . Blev supernöjd , trots att det inte blev som jag först planerat och ställt in mig på :) Bild finns på facebook eller instagram (@rosellsara) . Det kommer troligtvis upp fler och bättre bilder när den har läkt helt !
Idag har jag varit med kusin Anna på Ge-Kås . Med tanke på att jag har varit där tre gånger på ungefär två veckor hittade jag inte jättemycket men jag följde med mest som sällskap , vilket både jag och plånboken uppskattade ;)

Helgen som kommer består av jobb , både lördag och söndag . Imorgon står det även kalas på schemat då två av kusinerna slagit ihop sina kalas :)

Nu ska jag snart krypa till kojs här efter en intensiv dag och för att klockan ringer 6.30 imorgonbitti , mindre roligt på en lördag men pengar är pengar :) Detta blev visst ett långt inlägg och utan bilder dessutom men jag har köpt en ny dator och har därför inga bilder på den här än , vilket är en fördel om man ska kunna ladda upp några ;)

Nej , nu ska jag fixa lite saker innan jag kryper ner här . Ha en fin fredagskväll alla ! 

Ditt Ord :)
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Låter som en bra vecka :D

Svar: Absolut , fullt upp är min typ av melodi :)
S . Rosell .

2012-09-07 @ 23:21:12
URL: http://angelica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0