Juni

Helt sjukt att vi redan är inne i juni ... Vart tog de fem första månaderna vägen ?! Dagen har varit ganska lugn , lite plugg och tv-tittande i förmiddags och nu i eftermiddags har jag varit på Torpa Stenhus och kollat på årets bal , många fina personer med fina håruppsättningar och gudomliga klänningar :)

Helgen har varit fin . I fredags grillade jag i min ensamhet och i lördags klippte jag gräset , tvättade bilen och pluggade på dagen och på kvällen kom , syrran , Susanne och Emil hit för grillmys och spelkväll , mycket trevligt ! Gårdagen bestod av plugg och vila :)

Imorgon är det sista rycket innan sommarlovet väntar ! Tentan skrivs mellan 14.00-16.00 så imorgon vid den här tiden har jag SOMMARLOV , hur underbart på en skala 1-10 ? 15 skulle jag vilja påstå ! :) Efter tentan möts vi i klassen upp på ett utehak för att fira in sommarlovet och att över hälften av utbildningen är gjord ! Jo men jag måste säga att livet känns ganska bra just nu :)

Instagrambild (@rosellsara) från i fredags :


Ditt Ord :)
Postat av: Anonym

Jag var tydligen inte med i fredags då, nej... :(

Svar: Antar att det är Emma som kommenterar anonymt , och nej du var inte med i fredags för då var jag själv .. Däremot i lördags men det är ändrat nu :)
S . Rosell .

2013-06-04 @ 21:09:59
URL: http://emmarosell.blogg.se
Postat av: Emma Rosell

Oj blev jag anonym? Det var inte meningen, haha. Jag menar ju i lördags, fattar ju la... ;D

2013-06-06 @ 13:17:35
URL: http://emmarosell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0