Pluggdag och vårlängtan

Snön har börjat smälta igen trots att det inte är så många plusgrader ännu . Dock har solen skinit hela dagen vilket bidrar en del såklart . Jag har inte varit ute en minut ens . Tråkigt kan tyckas , speciellt nu när det är så jäkla fint väder men jag har suttit med näsan i skolböcker istället . Tillsammans med en kurskamrat har jag nu rett ut nästan alla instuderingsfrågor till fysik- och kemi - tentan vilket såklart känns jätteskönt ! Men en promenad hade nog varit på sin plats för att lapa lite sol men tyckte inte att jag kunde ut och gå när jag vet att jag har mycket att plugga .. Nu är det i alla fall "bara" kemidelen som ska kollas på och sedan ska jag lära mig allt också . Det sistnämnda är väll det tyngsta gissar jag ;) 
 
Önskar att våren kommer snart . När tussilagona och vitsipporna börjar blomma får jag sådan fotolust och det saknar jag faktiskt , att fota alltså :) Visserligen är det bra att det kanske inte kommer just nu eftersom att jag är mitt uppe i tentastressen , men nästa helg tycker jag allt att det kan komma , då är vi ju ändå inne i april ! Det är en så härlig årstid som vi har framför oss och jag kan inte annat än att längta väldigt mycket tills man kan börja byta ut den tjocka vinterjackan mot en tunnare vårjacka :)
 
Påsken närmar sig med stormsteg och mina planer är inte stora . Ska eventuellt iväg på långfredagen . På lördag (påskafton) måste jag dessvärre plugga . Jag får se om jag åker till Ulricehamn en sväng på kvällen . På söndag (påskdagen) är det Boråsparken som gäller . Nonstop - dans vilket är det bästa om ni frågar mig :) Sedan sover jag hos syrran till måndag (annandag påsk) och åker sedan hem därifrån efter buggpasset på måndagkväll . Sedan är vi inne i slutspurten av tentan så jag antar att jag inte ens behöver nämna hur den veckan ser ut... 

Hoppas ni får en fin påsk :)


Tyckte jag var värd en kopp kaffe och lite tidningsläsande när jag hade pluggat så flitigt idag!

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0