Soligt veckoslut

Kan återigen lägga en fin helg bakom mig . Vädret har mestadels varit fint och jag har varit sådär löjligt glad över att våren äntligen är här :) Vitsipporna har slagit ut likt en explosion , El-Klippo har äntligen fått se dagens ljus efter en hel vinter i källaren , gräset blir grönare för var dag och graderna går åt rätt håll .

I fredags hade jag hemmastudier men vädret var alldeles för fint för att sitta inne och plugga så jag gjorde lite nytta ute istället , bilen fick bland annat sig en rejäl omgång , både utvändigt och invändigt sen tvättade jag upp alla mina vinterkläder , de hoppas jag att jag nu på några månader . Jobbade 10.00 - 18.00 igår och efter lite mat i magen var syrran och jag ute på en kvällspromenad . Hockeyn förstörde ju både fredagen och lördagens tv-planer och då kan man lika gärna göra något vettigt :)

Idag har jag pluggat en stund och efter maten tog jag mig en prommis idag med , underbart väder ! Nu är jag sådär härligt trött och går mest här hemma och skrotar . Borde egentligen göra lite mer nytta innan helgen är slut , mitt rum ser ut som ett bombnedslag med man måste ju ha något att göra nästa vecka också ;)
 
Hoppas ni haft en fin helg !

Den översta är ifrån dagens promenad och den understa är ifrån onsdagens promenad med Elin :)

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0