Solig fredag

Det är fredag idag och helgen är på ingång .  Förut såg jag helger som pluggfria men efter kursintroduktionen förra tisdagen insåg jag ganska fort att det inte lär bli mycket fritid över för mig den närmsta tiden . På 23 dagar (helger inräknade) med start från förra tisdagen (den 3:e sep) har vi fem gruppinlämningar , tre individuella uppgifter och en tenta . Detta betyder att sen skolan rivstartade igång igen har jag knappt gjort något annat än å pluggat , varje ledig stund har jag satt mig å försökt få bukt på alla uppgifter och allt som ska göras . Det har dessutom varit långa dagar i skolan med föreläsningar , workshops och grupparbeten , vilket har varit väldigt mycket för både kropp å knopp som har resulterat till en del magkatarr och inre stress i perioder . Stressad och orolig över att jag inte kommer hinna färdigt med uppgifterna i tid .

Denna stress och oro kommer å går i perioder och just nu känns det ganska bra och det är första gången som jag känner att jag faktiskt har möjlighet att ro detta i land , denna gången också . Det är en skön känsla som gör att helgen känns väldigt välkommen , för trots att vi har mycket å göra så tar jag mig tid att vara ledig och lägga pluggandet åt sidan för att socialisera mig istället . Helgen till ära har jag dessutom besök vilket är en väldigt bra anledning till att inte dränka sig i plugg . 
 
Solen skiner och jag sitter inne medan kroppen bara längtar efter att få komma ut . Väntar på samtal från min syster . Hon skulle ringa när hon är påväg hem från husbil-och husvagnsmässan i Jönköping . Då ska jag svira om och möta upp henne genom att promenera till Dalstorp och handla , det gäller att förena nytta med nöje för att vara så aktiv som möjligt :)

Hösten är på ingång och dagar som dessa är det alldeles fantastiskt . Det är frisk luft ute vilket jag behöver en ganska stor dos av emellanåt när jag sitter inne och pluggar . Vi har haft en fantastisk sommar vädermässigt och även hösten har hittills bjudit på många soldagar vilket gör det lite lättare nu när vi går mot mörkare tider .

Nu ska jag försöka skriva lite till på min inlämningar innan syrran ringer och det är dags att bege sig ut i det fina vädret . Ha en fin helg alla :)


Bilden är tagen i måndags morse innan jag skulle till skolan , lika fint väder ute som idag !

En instagrambild från tidigare idag : plugg , plugg , plugg !
 

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0