Snart jul

Tiden springer förbi, precis som vanligt. Sist jag skrev hade jag inte börjat sista terminen än, och nu är det mindre än en månad kvar innan examenshögtiden äger rum. Det har hänt en hel del sen sist :) Förutom att examensarbete snart är klart, har jag även skaffat ett jobb, som vikarierande förskollärare i Ulricehamns kommun. 

Nedräkning med hjälp av ett måttband. Och nu är det endast 28 dagar kvar, helt sjukt!

Sixten är ett stort stöd för oss under skrivandet (och även lite väl mycket ivägen ibland) ;)

Mattias och jag har även köpt oss en lägenhet. Om tio dagar får vi nycklarna, och då ska vi börja renover. Därmed räknar vi inte med inflyttning förrän kanske i början av februari. Köket ska rivas ut, golv ska läggas, de nuvarande tapeterna ska rivas och nya tapeter ska upp på väggarna. Det är en hel del, men jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt bra i slutändan. Imorgon bär det av till IKEA för att beställa kök. Vuxet, pirrigt och spännande!

Min sista dag på ICA gjorde i början av november. Det var med blandade känslor som jag tog på mig ICA-västen för sista gången. Såhär i efterhand är det skönt att veta att jag är ledig varje helg, samtidigt som ICA-tiden var en lärorik och roligt tid. 
 
En sista selfie i ICA-västen ;)
 
Julen närmar sig med stormsteg, och den sista julklappen ska inhandlas idag. Imorgon bär det av till kusinen i Ulricehamn för det första julmyset. Gröt, skinkmacka och julklappsleken står på schemat. Jag är så fruktansvärt sugen på julmat, därför är det tur att det är mindre än en vecka till julafton ;) Hoppas ni får en riktigt god jul och ett gott nytt år. Med tanke på mina täta statusuppdateringar är det lika bra att önska glad påsk också ;)Ditt Ord :)
Postat av: Emma

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! :*
Och glad påsk på dig också (hoppas och tror att du hinner skriva mer efter examen). Puss

2014-12-19 @ 15:50:59
URL: http://emmarosell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0