Mitten på juni

Trots att skolbloggen är ett avslutat kapitel och sommarlovet är här blir det inte fler uppdateringar för det. Dagarna går, som vanligt, alldeles för fort. Den 3:e juni fick jag ett välförtjänt sommarlov som varar till ungefär 3:e september. Inte fy skam om ni frågar mig :) Den sista månaden i skolan vikarierade jag parallelt på en förskola. Detta vikariat går egentligen ut denna vecka men eftersom jag jobbar på ICA nu så var det därför min sista dag på förskolan i fredags. Känns tråkigt, och jag hade mer än gärna varit kvar där men jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt. Tröstar mig med att jag får jobba med det jag innerst inne vill på heltid i januari :)
 
Helgen som passerade var urmysig! I fredags var det soffmys med hjärtat, i lördags var jag och två kompisar från förskollärarutbildningen på Liseberg. Var helt slut i både knopp och kropp när jag tog bussen hem till Sätila igen :) Söndagen spenderades först i Munkedal på kalas och sedan i Sätila för att kolla på kusinens fotbollsmatch. Efter matchen åkte jag hem till Dalstorp med ett leende på läpparna!

Vi är (redan) inne i midsommarveckan och tanken slog mig igår att halva juni har passerat! På fredag vankas det midsommarbröllop :) Och måndag till fredag nästa vecka åker jag och M till London. Ska bli skönt att komma bort lite från jobb och bara koppla av. 
 
Två instagrambilder från dagen på Liseberg.
 

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0