En lördag i april

Det har hänt mycket sen sist, vilket inte är så konstigt med tanke på att det är ungefär fem månader sedan jag uppdaterade här. Lite komiskt att jag önskade Glad Påsk i förra inlägget, det var kanske inte meningen att det skulle dröja riktigt såååå länge innan nästa uppdatering ;) Men på grund av det behöver jag kanske inte ha så "dåligt samvete" för att jag inte skrivit här förrän nu.
 
Skolan är godkänd och färdig så nu är det den hårda verkligenheten som börjat. Jobbet trivs jag bra på. Jag har varit där i ungefär tre månader vilket betyder att hälften av tiden har gått. Vad som händer efter det är ännu oklart, men på något sätt löser det sig, det är jag säker på.
 
Det efterlängtade diplomet och jag på självaste examensdagen.
 
Såg nu att jag inte nämnde lägenhetsköpet i förra inlägget, men vi har i alla fall skaffat oss en lägenhet (en trea på 72 kvadratmeter), renoverat den och flyttat in. Nu har vi bott i den i ungefär en månad och som vi trivs! Vi slog på stort och bytte ut köket, nytt golv och nya golvlister i kök, hall och sovrum, tapetserat i kök, hall, sovrum, det tredje rummet samt en fondvägg i vardagsrummet.
 
Idag har vi slagit på stort och bytt bil då vi ville ha en gemensam bill. Kombi och dragkrok är det vi saknat på den nuvarande bilen. Den är dock inte hämtad än så än har vi några dagar på oss att ta farväl av den gamla bilen ;)
 
Utöver detta har helgerna varit välfyllda med roligheter. För två veckor sedan väntade en heldag på Boda Borg i Sävsjö, en julklapp till Mattias, Björn och brorsan från syrran och mig. Förra lördagen besökte vi höghöjdsbanan på Isaberg. Läskigt till en början, men roligt att ha testat på det. 
 
 

Veckan som gått har bjudit på fantastiskt väder. Vitsipporna har slagit ut och bildar ett vitt hav. Det är ingen tvekan, en av mina favoritårstider är här - våren!
 
 
På återseende! Förhoppningsvis kommer det inte gå fem månader till nästa gång.

Ditt Ord :)
Postat av: Emma

Välkommen tillbaka. =) Du har varit saknad. :*

Svar: hihi tack *2 :D :*
S . Rosell .

2015-04-26 @ 13:06:55
URL: http://emmarosell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0