Två arbetsveckor gjorda efter semestern

Semestern är slut och imorgon påbörjas den tredje arbetsveckan. Skrämmande hur fort man kommer in i rutiner igen efter fyra veckors ledighet. Efter första dagen var det som att jag aldrig varit ífrån jobbet. Hur som helst, semestern var härlig och det gör det lite lättare att gå tillbaka till verkligheten.
 
Igår var vi i Smögen med ett glatt gäng från Mattias sida. Traditionen säger räkmacka men jag (och en blivande 6-åring) var de enda som var nöjd med en vanlig baguette med smör. Vädret var inte riktigt med oss, stundtals blåste det rejält och i slutet regnade även en del. Kvällen avslutades hemma hos Mattias farbror. En mysig dag helt enkelt.

Annars har vi äntligen fixat nya framsulor till bilen. Tråkiga pengar, men helt klart värt att ha fina och rejäla däck. I samband med det hälsade vi på farmor och farfar över en fika samt spolade av bilen hemma hos mamma och pappa.
Veckan som kommer innebär träningsstart både för buggen och gympan. Det har blivit på tok för lite motion under ledigheten vilket är konstigt egentligen, för det är ju då man verkligen har tid. Men även om många vardagkvällar kommer vara uppbokade är det ändå skönt att komma in i rutiner även på träningsfronten.
Början av veckan bjöd på kanonväder vilket gjorde att vi dammade av våra cyklar för första gången denna sommaren.

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0