Ny vecka väntar runt hörnet

Söndagskvällen är kommen och jag har tagit plats i soffan med gott samvete efter ca två timmars dans. Det är den enda rätta uppladdningen inför en ny vecka! 

Helgen har varit fin. I fredags kom Mattias hem med blommor inför alla hjärtans dag. Jag hade köpt chokladpraliner till honom och kunde inte hålla mig till idag så han fick det redan i fredags. Idag har  därför inte alla hjärtans dag inte uppmärksammats särskilt mycket av oss två, men det är inte så noga för min del, jag kan tycka att dagen är ganska överskattad, men ändå mysig på något sätt. Världen skulle behöva fler sånna här dagar där vi fokuserar på kärleken till ens nära och kära. Då kanske inte folk hade haft tid över att kriga och slåss, jaja, drömma går ju! 


Igår kom pappa och mamma hit med kabeltrumman som jag gjort i ordning. Det blev ett kort fikabesök innan pappas jobbtelefon ringde. Kabeltrumman blev superbra, men det blev inte ett soffbord, som det först var tänkt. När trumman väl var på plats såg man knappt tv:n 😆 Så nu står den i det tredje rummet. Det återstår att se om det blir där eller inte. Innan det bestäms vill jag gå på loppis och hitta en snygg bricka att ha på. Vi har inte superbra planlösning på lägenheten, vilket gör att vi inte ha så många tänkbara ställen att ha den på. Mitt förslag var att slänga ut Mattias piano, men det var inte så populärt. Därför gjorde vi en ommöblering med några möbler för att få plats. Tanken var ju att soffbordet skulle byta ut mot kabeltrumman, inte trycka in en möbel till i vår lilla trea. Vi får helt enkelt känna oss för och se 🙂 


Många barn (och lärare) har sportlov veckan som kommer. Det betyder att allmän förskola - barnen är lediga och det är därmed lugnare tempo på jobbet. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb men det är högt tempo i förskolans vardag och det är därför välbehövligt med veckor som dessa för att hinna andas och ladda om batterierna. 

Ha en fin vecka! 

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0