Mitten av juni

Det fina vädret har varit den huvudsakliga orsaken att jag inte har uppdaterat här. Uppdaterar ibland från mobilen men det är så svårt med att ladda in bilder, därför blir det inte av så ofta att jag gör det där heller. Veckorna tickar på som vanligt och sommaren är här på riktigt, åtminstone om man går på månad. Juni är den första sommarmånaden enligt mig.

Fotbolls-EM har dragit igång också. Tycker det är en väldans massa fotboll på tv:n numera. Visserligen spelar Sverige i skrivande stund men intresset är inte tillräckligt stort från min sida för att följa matchen slaviskt. Mattias är iväg och ser den i Borås, vilket gör att jag kan kolla på annat.

Visserligen har det blivit lite svalare ute men Ulricehamnsborna har verkligen fått smaka på den riktiga sommaren. Värmen höll i sig i flera dagar, och passande nog inföll det bland annat under nationaldagsledigheten. Vi gjorde lite  spontana utflykter till exempelvis till Basta Kvarn, käkade glass vid bryggan och åt kvällsmat vid sjön en kväll. Urmysigt!

Lördagen spenderades i Alingsås och i Dalstorp både fredag och söndag. Lugn men ändå fullspäckad helg på någotvis och spontant, precis som jag föredrar. Nu längtar jag och räknar ner till semestern! Mindre än två veckor kvar till midsommar och sen är det inte långt kvar till vecka 28 då semestern börjar. Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0