Babyshower

 
För ganska många veckor sedan bad syrran mig att köra henne till en kollega i Blidsberg i fredags (7/4). Direkt efter skulle Mattias och jag åka till Susanne och Emil och käka en senare middag. Var väldigt tveksam först till att äta så sent så det krävdes lite övertalning från både Mattias och Susannes sida. Vid 19.00-tiden skulle jag plocka upp syrran så vid 18.30-tiden började jag göra mig redo för att åka. Tänkte att jag kunde vara hos henne en stund innan då jag skulle lämna av tre saccosäckar i hennes förråd. Går på toa innan jag ska åka och Mattias säger att han bara ska gå ut med soporna. Tyckte det var lite konstigt eftersom att vi strax skulle åka och kunde ta med soporna ut då, men jag sa inget utan tänkte att det var bra att han gick ut med de ;)
 
Medan Mattias är ute ringer det på dörren. Tänkte att Mattias säkert hade glömt nycklarna (hur han nu skulle kommit in i trapphuset som låses efter kl. 17) eller att han hade mycket att bära (vad nu det skulle kunna vara). Går och öppnar och utanför står syrran, Susanne och Elin P. Förstår ganska direkt att jag blivit totalt grundlurad och att det är dags för babyshower. Råkade nämligen se lite mer än jag borde i söndags när jag satt med syrrans telefon, så sen i söndags var jag rätt säker på att det skulle ordnas en babyshower för pyret i magen, men när det skulle äga rum hade jag ingen aning om.
 
Jag hann rota fram ett par skor (som jag packat ner tidigare under dagen) innan det var dags att bege sig. Fick order om att ta på mig en mössa för ögonen så jag inte skulle se vart vi var på väg. Först trodde jag att vi skulle ut och käka och sedan bowla. När bilen väl stannat förstod jag att vi var hos syrran, kände igen de sista svängarna innan turen var slut ;) Dock tog de in mig via hennes uteplats, antagligen för att jag skulle bli lite förvirrad, så helt säker var jag inte innan jag fick ta av mig mössan.
 
Väl inne hos syrran hörde jag fler röster och visst var det det, hela nio stycken var vi totalt. Jag gick runt och kramade alla och efter detta blev jag placerad i soffan för att börja öppna paketen. Så himla fina saker fick vi och flera av sakerna har jag tittat på tidigare! :) Kvällen forsatte med olika lekar; skulle gissa vilken person som var på kortet som liten (hade faktiskt alla rätt), gissa bajset (smält choklad i blöjor och min uppgift var att gissa vilken choklad det var), Med Andra Ord (med bebisrelaterade ord såklart) samt en frågesport om bebisar. Vi åt kycklingpajer i miniformat tillsammans med sallad och mumsade på kladdkaka till kaffet.

Sammanfattningsvis var det en himla mysig kväll som jag kommer leva länge på. Känner mig väldigt grundlurad, men på ett positivt sätt naturligtvis! Allt var ordnat så himla fint och jag är mer än nöjd med kvällen. Stort tack till alla inblandade! ♥ 
 
 
 
 

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0